Moja notranja moč [2022]

Moja notranja moč v novi preobleki in s še večjo močjo!

Delavnice Moja notranja moč so nastale v želji po prenašanju uporabnega znanja, predvsem pa praktičnih pristopov iz joge in ajurvede. Bile so tedenska stalnica na našem urniku vse od prve delavnice, ki smo jo izvedli novembra 2020. Okrog tedenskih delavnic se je kmalu oblikovala skupnost zavzetih posameznikov, ki so redno z nami vsak teden aktivirali in krepili svojo notranjo moč.

Zaradi čudovitega odziva publike in seveda naše vztrajne želje, da z vami tudi v prihodnosti delimo znanja iz široke ajurvedske zakladnice modrosti, bomo z delavnicami Moja notranja moč nadaljevali tudi v letu 2022. Dobile pa bodo novo in še bolj poglobljeno obliko. Celoten sklop delavnic je zasnovan tako, da ustvarja celoletni ajurvedski vodnik po tem, kako se s premišljenim delovanjem in majhnimi prilagoditvami v življenjskem slogu v vsaki sezoni učinkovito izognemo zdravstvenim težavam.

Delavnice Moja notranja moč bodo v letu 2022 strukturirane kot mesečni dvourni webinar s teoretičnim delom (predavanje) in praktičnim delom (delavnica). Dva tedna po predavanju in delavnici pa bomo imeli vedno še posebno enourno sejo, namenjeno vašim vprašanjem o tej tematiki.

Gre torej za celoletno izobraževanje, ki vam bo prineslo globlje razumevanje vaše lastne telesne konstitucije in dejavnikov, ki skozi leto vplivajo na notranje ravnovesje telesa.

Vsaka seja bo sestavljena iz treh delov:

– teoretično predavanje, ki bo nahranilo intelekt in dalo vpogled v ajurvedsko pojmovanje nastanka in preventive določenih obolenj

– praktični del, ki bo podprl telo in poglobil naše razumevanje, zakaj so te prakse potrebne in dal zadovoljstvo ob izkušnji učinkovitosti teh praks

– dodatna seja za vsa vaša vprašanja (in naše odgovore), kjer boste lahko z nami prediskutirali svoje dvome in razmišljanja o obravnavani tematiki ter delili svoje izkušnje.

Delavnice bodo potekale mesečno ob ponedeljkih ob 18.00.

Vsako delavnico bomo izvedli v živo, kasneje pa bo na voljo posnetek delavnice, ki si ga lahko ogledate kadarkoli.

PROGRAM DELAVNIC V LETU 2022:

JANUAR – 24.1.
(Ne)spečnost in čustvena (ne)stabilnost
FEBRUAR – 21.2.
Zasluzenost in strupi – vir alergij in kožnih težav
MAREC – 21.3.
Gibanje brez bolečin, revme in artritisa in osteoporoze
APRIL – 25.4.
Od nezavednega prehranjevanja do holesterola in diabetesa
MAJ – 23.5.
Ščit(nica) pred stresom in izgorelostjo
JUNIJ – 20.6.
Izzivi prebavil: zgaga, hemeroidi, glavoboli in izpuščaji
AVGUST – 29.8.
Močna pljuča – prva obrambna linija našega imunskega sistema
SEPTEMBER – 26.9.
Resničnost jesenske utrujenosti in motivacija
OKTOBER – 24.10.
Pojav rakavih obolenj od A do Ž
NOVEMBER – 21.11.
Spolno in reproduktivno zdravje žensk in moških

CENIK:

Cena posamezne delavnice je 30€.

Ta cena obsega celotno delavnico: 1h teoretičnega uvoda + 1h praktičnih vaj + 1h sejo za vprašanja in odgovore, ki se zgodi 2 tedna po vsebinskem delu delavnice.

Vsi deli delavnice so kasneje na voljo tudi v obliki posnetka – to pomeni, da če se nam kdaj ne morete pridružiti v živo, lahko že naslednji dan po delavnici pogledate posnetek! Cena je enaka za udeležbo delavnic v živo in za ogled posnetka.

Ob nakupu vseh 10 delavnic (celoletni program) vam nudimo 20% količinski popust.

Količinski popust velja celo leto – to pomeni, da če ste nekaj delavnic že zamudili, vam kadarkoli omogočimo ogled posnetkov.

DARILO: Ob nakupu katere koli delavnice vam podarimo brezplačen ogled webinarja Osnove ajurvede.

Webinar Osnove ajurvede vam odpre vrata v svet ajurvede in vam prinese razumevanje osnovnih teoretičnih stebrov ajurvede. Ogled tega webinarja vam omogočimo zato, da lažje in s še večjim zanimanjem sledite progremu celoletnega izobraževanja.

Za več informacij in prijave na delavnice nam pišite na mail:

info@hc-swasthya.com