Postni čas s Swasthyo

Preživite postni čas drugače – uživaško!

Mnoge kulture poznajo in spomladi tradicionalno obeležijo neko obliko postnega časa. Post je namenjen čiščenju po dolgi, temni in hladni zimi, ki je v naših telesih pustila akumulacijo težkih elementov (kapha) in toksinov (ama).

Nabiranje in zastajanje sluzi v telesu ter akumulirani toksini, ki blokirajo pretok po telesnih kanalih, nam v pomladanskem času povzročajo tudi alergije in druge neprijetnosti: slabo prebavo, moten spanec, težave s kožo, kašelj, sinusitis, nahod, prehlad. Z namensko spremembo prehrane in življenjskega stila ob nastopu pomladi pa se lahko mnogim neprijetnostim izognemo.

Post v naši kulturi ponavadi poznamo kot obdobje, ko se izogibamo določenim živilom, in zato postni čas povezujemo z odrekanjem.

Kaj pa če bi letos postni čas raje doživeli kot obdobje, v katerem si vsak dan PRIVOŠČIMO odlične, zdrave in polnovredne obroke?

Tako smo si letošnji postni čas zamislili v Swasthyi. Pripravili smo 30 izjemnih receptov s katerimi si bomo popestrili postni čas in si privoščili brezgrešno uživanje ob vsakem obroku!

V 30 dneh bomo delili 30 receptov!

Do konca postnega časa si boste tako lahko sami sestavili osnovno ajurvedsko kuharsko knjigo in v odličnih receptih uživali vedno znova.

V času programa Postni čas s Swasthyo boste prejeli:
10 ajurvedskih receptov za okusne zajtrke,
10 ajurvedskih receptov za lahke in hitre večerje,
10 ajurvedskih receptov za slastna in polnovredna kosila!

Vas zanima, kako se pripravijo slastne in zdrave jedi kot je npr. chutney s paradižnikom, čebulo in arašidi, ali pa kruhova omleta brez jajc? Bi si za zajtrk privoščili limonin riž ali pa bi dan raje začeli s špinačno paratho? Kaj pa rasam in riž za večerjo?

Potem ne odlašajte s prijavo, kajti cena za udeležbo na programu Postni čas je le 30€ (1€ za vsak recept)!

TO PA ŠE NI VSE!

  • Sodelujoči v programu Postni čas se boste lahko vključili tudi v zaprto Facebook skupino, namenjeno izmenjavi idej in nasvetov ter medsebojni pomoči in motivaciji pri novih kuharskih podvigih, ki nas čakajo.
  • Srečali se bomo tudi na štirih kratkih srečanjih preko spletne platforme Zoom, kjer bo čas za vaša vprašanja, dr. Vishnu pa bo zagotovo razveselil tudi še s kakšno praktično modrostjo iz ajurvede. Udeležba na sejah ni obvezna, posnetke pa bomo objavili, če jih boste želeli pogledati kasneje.

Če se boste po postnem času odločili, da pomladansko čiščenje nadaljujete še z našim domačim ajurvedskim detoxom, vam znesek, ki ste ga plačali za recepte v Postnem času ODŠTEJEMO od cene za detox program!

Prijavite se še danes, pišite nam nam
info@hc-swasthya.com
ali pa nas pokličite na 030 294 066.

Ste že prijavljeni?

Skočite na recepte in začnite svoj gurmanski postni čas!